Monday, August 5, 2013

Pastorul Cristian Ionescu despre vinovatie si pocainta . ..dar de datoriile la banci nimica?!

 "Vinovatia este o lucrare a constiintei, pe care a asezat-o Dumnezeu in noi, si este un lucru bun pentru ca atunci cand facem ceva rau, ne simtim vinovati. ....fara vinovatie nu poate fi pocainta." Crisitian Ionescu (min 7 pe video).
Are insa oare "fratele" Ionescu ceva sentimente de vinovatie pentru cum nu si-a platit datoria la banca pentru casa, ca nu e prost sa isi tina cuvantul dat cand a semnat luarea imprumutului, nu?!
Are oare ceva sentimente de vinovatie pentru cand a zis ca el a incetat sa faca platile la rata lunara la imprumutul bancar deoarece este "legal si normal"! Deci e normal si legal ca vorba ta sa nu fie vorba, cuvantul tau dat sa nu fie cuvant. E normal ca semnaturile puse pe documentele bancare, cand a acceptat acele condiitii de imprumut si rata la dobanda sa nu mai fie de nici o valoare, nu?! S-a limitat la a spune ca e "legal si normal" fara a da detalii despre aceste smecherii practicate de foarte multi din biserici care chiar daca au banii (cunosc personal pe unul care facea cam 10,000 de dolari pe luna )si ar fi putut sa plateasca  dar nu a mai facut platile si a stat si 2-3 ani de zile gratuit in acele case pana cand au fost evacuati, pentru ca la numarul mare de case pe piata dura mult sa le vina randul. Cum sa condamni asa ceva cand tu insuri esti adeptul acestor practici. Minciuna si falsul au devenit instrumente legale, ne invartim dupa legi si tertipuri ca sa justificam smecheriaca fiind normala si legala.
Cata ipocrizie la acesti pastori care stiu sa predice la prostime cum ar trebui facut,  dar ei nu sunt in stare sa fie acel exemplu de urmat.....
 Ce frumos spune fratele Ionescu (min.23):  "Problema pacatului nu se rezolva niciodata de la sine . Si de cele mai multe ori incercam sa compensam vinovatia din vietile noastre fiind indignati atunci cand cineva ar avea o parere cam rea despre noi" Waw! Parca vorbeste din propria experienta!  Daca isi citeste propriul blog, comentariile si raspunsurile date cand i s-a pus intrebari cu privire la datoriile la banca cu siguranta ca fratele Ionescu isi da seama caci chiar el  este cel indignat ca lumea il pune la colt!
Dar el nu recunoaste,  e arogant in raspunsuri, nu-si recunoaste vinovatia, se apara, se justifica, are argumente......

O mascarada ieftina, teatralitate doar de la amvon ca sa poata sa isi ia leafa de 5-6 mii de dolari pe luna.  Nu-i de mirare ca are in biserica o serie de smecheri penticostali care au afaceri in constructii si care nu-si platesc angajatii, nu-si platesc marfa luata de la companii, etc....
Mai era un ipocrit in biserica Elim pe nume Stefan Tohatan care si ala predica si vorbea de mama focului de constiinta si alte cele dar el plin de datorii neplatite la banci.
Acum a fugit din Chicago in Arizona ca sa isi stearga urmele cica...



Tot despre Cristian Ionescu si datoriile lui financiare pe la banci:
http://filipsinvestigation.blogspot.com/2011/04/e-la-moda-sa-nu-ti-platesti-datoriile.html

No comments:

Post a Comment