Saturday, August 14, 2010

Casatoriile pentru green card in fam. Tohatan


Casatoria, green cardul si credinta
Casatoriile pentru un green card American sunt, indiferent de religie, o practica la moda printre romani care au trecut Atlanticul. Daca pe fratii ortodoxi ii intelegm, ei au circumstante atenuante, ca ei sunt considerati a fi "din lume, oi ratacite si pribege", etc..., ce facem cu fratii pocaitii, ei ce scuza au?! In ciuda faptului ca morala crestina si Biblia interzice o astfel de practica indiferent de religie, fratii nostrii penticostali practica frecvent astfel de metode. Biserica Elim din Chicago are mai multi asa zisi "frati" in biserica care au dobandit rezidenta si cetatenia prin casatorii fictive.
Astfel de casatorii sunt la moda si se realizeaza fie prin deplasarea "mireselor" sau "mirilor" in Romania unde se casatoresc cu pretendentii lor contra cost, fie prin rezolvarea unei vize de turist si apoi o casatorie fictiva in America. Pastorii stiu si ei dar tac sau se fac ca ploua, ca doar "Domnul e bun, milostiv, plin de indurare si iarta".
Uneori casatoria se face cu intentii serioase de cate o sora pocaita mai grasuta care merge si isi aduce mirele din Romania, ca ulterior sa realizeze ca de fapt respectivul vroia doar green cardul si cetatenia. "To late" insa....
Pentru ca le este rusine sa faca publica situatia oamenii prefera sa taca si sa accepte situatia tacit. Sigur pentru multi din cei care citesc nu este o noutate ce va spunem noi aici. Nimeni insa nu discuta problema decat pe la colturi, duminica cand ies din biserici.
Este o vorba ca "pana la Dumnezeu te mananca sfintii", asa ca pana una alta nu e rau sa stie lumea cine sunt cei care ne propovaduiesc de pe la anvoane, sali polivalente si stadioane. Din pacate se profita la greu de naivitatea si credinta sincera a unor oameni cu adevarati crestini, evlaviosi si cu frica de Dumnezeu care frecventeaza aceste biserici.
Da, trebuie sa ne rugam si pentru ei sa se indrepte dar uneori trebuie ajutati prin expunerea lor publica, ca asa poate, poate se vor pocai.
Daca regula cu casatoria este acceptata ca fiind din ce in ce mai "OK" ~e adevarat, neoficial~ in bisericile neoprotestante si in special cele penticostale, a caror enoriasi ~unii din ei, nu toti~ in ultima vreme prin America o cam iau razna in privinta comportamentului,( bautura, cluburi de noaptea, jocuri de poker, fraude imobiliare, bancare, mita, etc...) ar fi bine sa stie asta tot crestinul. Daca sunt ele sunt OK, sa nu mai astepte nici ceilalti ca Obama sa dea legea imigratiei. Nu?!
Casatoria buclucasului Nicusor
Din surse care provin din anturajul familiei Tohatan, am fost informati ca Nicusor, aka Nick/Nicu Joe Tohatan, fiul lui Nicolae Tohatan, fratele pastorului Stefan Tohatan , ar fi realizat o astfel de casatorie cam neortodoxa.Dupa ce s-a cam saturat de plimbat in Europa, prin Spania, Franta, Anglia sau Norvegia, Nicusor Tohatan, cu ajutorul unor baieti "buni" ar fi facut rost de un pasaport norvegian cu numele de Eric Kruger. Cu ajutorul lui, folosind o identitate falsa, ar fi intrat ilegal in Statele Unite aproximativ in anul 2003, in statul Florida. Ajutat de niste rude care locuiau in Detroit, Michigan a reusit sa obtina un carnet de conducere, cu toate ca nu locuia acolo. Acesta a locuit la Chicago pana la sfarsitul lui 2006 sau inceputul lui 2007, impreuna cu tatal sau Nicolae Tohatan care ajunsese si el cu o viza de munca ajutat de Stefan Tohatan. Intre timp Nicu s-a botezat se pare in biserica Elim si a reusit, la o intalnire de tineret, sa o cunoasca pe Ioana, o romanca pocaita stabilita cu familia in California. Dupa ceva timp s-au decis ca sa se casatoreasca, iar Nicu i-a dat un inel de logodna in vara lui 2006. Trebuia ca urmatorul pas sa fie casatoria pentru a lua actele. Pentru ca el era cu pasaport si nume fals in SUA nu putea sa se casatoreasca in State, motiv pentru care au decis sa se casatoreasca in Romania. La intoarcerea in tara se pare ca prieteni apropiati lui Nicu Tohatan l-au asteptat in Ungaria unde i-a inmanat pasaportul romanesc cu care a intrat apoi in Romania. Dupa ce s-a casatorit sotia i-a plecat inapoi in SUA el ramanand sa astepte actele de la ambasada americana din Bucuresti. Intre timp a mai dat o fuga prin Europa, locuind in Anglia unde se pare ca are prieteni buni.
Dupa ce a ajuns in SUA, sotia lui, Ioana Ghiboi, a realizat ca de fapt casatoria e fictiva, insa deja intrase in joc si la presiunile exercitate de Nicu Tohatan Jr. aceasta a acceptat sa isi joace rolul de sotie, doar ca ea traia in California avand viata proprie, iar el in Chicago.
Dorinta de avere
Intre timp ca sa nu stea degeaba Nicolae Tohatan Jr. lacom sa cumpere si el o proprietate, pentru ca nu avea acte si creditul necesar, a convins pe o nepoata din Chicago, sa ia un imprumut de peste 100 de mii de dolari, si sa-l ajute sa isi ia un apartament la adresa Wiston Tower, 7033 N Kedzie Apt. 1510 Chicago. Imprumutul a fost facut pe numele nepoatei dar Nicolae Tohatan si Nicu Jr. au locuit acolo si au platit ratele la banca pana in 2009. Cand au vazut ca piata imobiliara cade au inceput sa o dea cotita si sa nu mai plateasca ratele lunare. Nu le-a pasat pentru ca nu creditul lor urma sa fie distrus, ci al nepoatei, pe care au fortat-o sa isi distruga creditul si posibil chiar sa dea faliment. Pentru ca voiau sa profite cat mai mult, chiar si in prezent Nicu Jr. locuieste in casa fara sa mai plateasca si in plus tatal sau refuza sa predea titlul de propreitate.
Cu toate ca avea bani sa plateasca , Nicu Jr. n-a mai platit pentru ca auzise el ca "prietenii de-ai lui" nu au mai platit nici ei si pe urma banca negocia o rata lunara mai mica. Incapatanarea lui a dus de fapt la foreclosure.

Dovezi in imagini cum ca Nicusor a fost in America inainte de 2007.

Nicusor Joe Tohatan se afla in SUA in vara lui 2006. Tocmai oferise inelul de logodna Ioanei.
Sub ce nume oare era pe teritoriul SUA? In evidentele de la adminsitratia blocului unde locuia cu tatal sau, era inregistrat cu numele de Eric Kruger.
Foto: 16 februarie, 2007 Nicu Joe Tohatan asteptand in Romania actele de la ambasada americana.
Ce-a declarat oare Nicusor in formularul de aplicatie, cand a fost intrebat daca a mai fost sau nu in SUA?
Aici poza mandru imbracat in politist intr-o masina de politie. Tohatan Jr. impersoneaza fals un politist folosind si echipamentul din dotare.
Cei de la politia Maramures au declarat ca nu au si n-au avut nici un politist cu numele lui.

Plictisit probabil de asteptarea in Romania, Nicusor a mai dat in martie, 2007 o tura pe la prietenii din Anglia.

In zecile de poze postate pe diferite situri pe internet, inclusiv cele de mai jos din 2009, Ioana, sotia lui Nicu Tohatan, apare peste tot, fara sot, el lipsind cu desarvarsire. Ea neaga ca n-ar fi impreuna, ba mai mult spune ca are o casatorie foarte fericita (!?). Interesant e ca sunt asa fericiti, dar duc vieti separate, ea se distraza si isi duce viata pe coasta de vest in California, iar el prin Chicago si in plimbari prin Romania.
Cand a fost intrebata despre poze si-a sters automat contul si pozele, crezand ca isi sterge urmele.

In prezent cei de la Imigration, dar si alte autoritati, investigheaza cazul.

Totodata apartamentul cumparat in 2005 in Wiston Tower, la adresa 7033 N Kedzie, in Chicago, cu un imprumut bancar de 128,000 de dolari, de catre Tohatan Nicolae si nepoata lui Julietta, a ramas din vara anului trecut cu ratele neplatite la banca.
Nicolae Tohatan a plecat la sfarsitul lui 2008 inapoi in Romania, in apartament locuind fiul lui, Nicu Joe Tohatan Jr.
Cu toate astea, Nicu J. Tohatan Jr. refuza sa paraseasca proprietatea locuind acolo fara sa plateasca chirie, profitand si tragand de timp, fortand acum cateva luni pe verisoara lui Julietta sa-l actioneze in judecata, ca sa-l evacueze, procesul fiind pe rol.

Din surse din anturajul familiei Tohatan se pare ca si Adrian Balint, cumnatul lui Stefan Tohatan, frate cu Lidia, ar fi ajuns in SUA tot printr-o casatorie fictiva facuta pentru acte.
Alte doua casatorii aranjate, dintre care una facuta de Sabinel Tohatan, fratele lui Stefan se pare ca ar fi esuat, pentru ca n-au platit sumele promise catre asa zisa "mireasa".

19 comments:

  1. Pentru Ioana: "Men are so simple and so much inclined to obey immediate needs that a deceiver will never lack victims for his deceptions.When you disarm the people ,you commence to offend them and show that you distrust them either trough cowardice or lack of confidance,and both of these opinions generate hatred. One who deceives will always find those who allow themseleves to be deceived." -Niccolo Machiavelli-

    ReplyDelete
  2. Sumele incasate pe teritoriul U.S.A.,de persoanele ce accepta o casatorie "contra-cost" nu sant scutite de taxe !. Defapt nici prostitutia nu trage mai usor in cantarul moralei si a justitiei, neplatind taxe pentru sumele incasate !.Amnandoua sant pasibile de pedeapsa cu amenda si inchisoare si...de suspendare a cetateniei americane,persoanelor ce au acceptat sa incalce legea ,facilitand unor infractori, obtinerea fraudulenta a cetateniei americane !. Biroul F.B.I.,Department of Justice si Departamentul de Emigrare si Naturalizare, analizeaza, culeg informatii detaliate si intocmesc dosare penale,tuturor celor implicati, de indata ce au fost sesizati !. In curand vom vedea cazuri clare, la subiect ,rezultatele si consecintele . Persoanele vizate,ce nu tainuesc si accepta benevol si voluntar cooperarea, ce-si manifesta si isi regreta faptele fraudulente,raportand Biroului F.B.I. si Biroului de Emigrare, sumele incasate si detalii despre persoana cu care au aceptat casatoria, primesc la proces, clementa din partea judecatorului.

    ReplyDelete
  3. Dude
    I don't know who you are , and clearly you have a beef with that guy and their family. But you are so right about everything. All this fictional marriages are endorsed by almost all those pastors that you've sent this article to. Or at list by almost all of them. Also the lies and organized theft from the tax payers of this great country is also endorsed by ALL the pastors penticostal or Batist or any other denomination. So to find a few good people that didn't steal or lied about the things you wrote about ... Good luck. Cristian Ionescu is the number one culprit and I think the worst of all. I have all the respect for Pastor Lascau. I think he may be the only one that is almost clean from these "charges" . Moise Ardelean ... what a joke . Of course I don't want to throw "noroi" on all of them but I love God to much to "cover" this sins that are so clear and known by many , but ignored by all . Starting with the Pasrors ....

    ReplyDelete
  4. Dude...

    If you "love God so much" why do you attack pastors?
    We are so lucky to have someone like you, who can tell us which pastors are of God, and which aren't...

    What a joke.

    ReplyDelete
  5. Get a life and a real job!

    ReplyDelete
  6. Lascau e departe de a fi nepatat, si el e cu musca pe caciula din alte puncte de vedere multa minciuna si fraiereala cu $$$$

    ReplyDelete
  7. To all, if a pastor is a clean hearted man they would not associate themselves with peolple like this let a lone let them preach in their church. it seems like you can get away with anything and pay your way into religion as well, it's sickening. how can a man sit there and "help" others by donating money to the church but can't afford to live a clean life and pay their own way through society. it sickens me when i go to church and everyone is driving mercedes and porsches but yet their all in banckrupcy and don't pay threir taxes but yet they can drop a bill in the collection bascket just so they look like a big shot. You know all these Euro want to be's who live this duble life of angle in the church and devil in the street make me sick. do they think their tricking God. I had a conversation with a pastor regarding the same thing and they told me it's not thier buisness what they do. It just makes me wonder your letting these people preach in church but yet it's not your buisness, i don't think thats how it should be, if the church is recieving dirty money shouldn't it be rejected? who am i to judge but at the same time aren't they judgeing me? if i can't drop a bill im the collection basket will they boot me out????? think about it how currupt are our pastors? did JESUS get paid to preach?

    ReplyDelete
  8. The reason our country is the way it is is because of people like this. they don't deserve to live in America. Go back where you came from. i feel sorry for that girl she should turn him in and tell the truth.

    ReplyDelete
  9. Am ajuns clipe triste ale vietii si pline de ignoranta in codul civil si moral !Chit despre codul spiritual ,nu mai cred ca se poate discuta!Fiinca in Scriptura ce este scris despre casatorie?Si daca porunca este incalcata ,de fapt la ce se ajunge?Si se mai detine o Constiinta si un Cuget curat?Ce comentarii se pot aduce?Se vede o mare abtinere in astfel de comentarii si multora nu le vine sa creada ca astfel de lucruri se intimpla si intre persoanele care pretind ca cunosc mesajul Scripturii si se pretind crestini.

    ReplyDelete
  10. Se vede ca astfel de lucruri se practica de mult timp si abea acum ies la suprafata!
    http://www.sacbee.com/2010/09/24/3052916/sacramento-immigration-fraud-man.html
    Randy Pench / rpench@sacbee.com
    Iosif Caza, a leader in Romanian American community in Sacramento, helped a law firm's immigrant clients use phony claims of abuse...

    ReplyDelete
  11. Da`mi place ca aici toti va semnati cand scrieti!

    ReplyDelete
  12. Pentru comentarii in astfel de subiecte crezi ca este necesar sa apara numele persoanei ce comenteaza?Este trist pentru persoanlitatea persoanelor expuse in subiect ,care au devenit victime cu suferinte si traumatisme pe viata din cauza unor astfel de persoane ce si au pierdut moralul crestin si etic .Cel putin cei ce citesc astfel de evenimente au de invatat ceva in aceasta viata care se vede ca expune mari surprize, pentru multi chiar greu de conceput!!!Insa ma intreb;La astfel de persoane ,pentru astfel de actiuni in urma binefacerilor primite ;In ce le mai consta moralul?Si in viata de zi cu zi nu detin o mustrare de constiinta?

    ReplyDelete
  13. Iata ca ajung si in fata subiectului care expune o realitate in care alaturi de fica mea Julietta sint atrase si alte persoane in capcana si din aceasta cauza ajungem in o stare de suferinta pentru o facere de bine!Trist este ca ajunghind fata in fata la discutii cu Nicolaie Tohatan pentru ajutorul acordat in cumpararea apartamentului prin creditul ficei mele am ajuns sa fiu injosit si caracterizat in o persoana cu o descriere greu de conceput ,dar se vede ca asa se ajunge chind te increzi in persoane si faci bine ,iar cei care nu detin un caracter de persoane crestine pot sa foloseasca si sa spuna astfel de lucruri!Eu doresc si pe aceasta cale l-a tot ce sa discutat si spus sa inteleaga in ce greshesc si ca persoane cu pretentii crestine sa ajunga la o adevarata pocainta si sa nu mai atraga si pe altii in astfel de capcane!Doresc sa se pocaiasca cu ADEVARAT SI SA STIE SA MULTUMEASCA PENTRU AJUTORUL CARE IN FIECARE ZI I-L PRIMESC DIN PARTEA CELOR DIN JURUL LOR ,IAR CHIND INTRA INTR-UN LOC DE INCHINARE SA ISHI ADUCA AMINTE DE AJUTORUL PE CARE L-A PRIMIT DIN PARTEA NOASTRA!Faptul ca le sint expuse adevaratele fapte ,acest lucru nu inseamna denegrare,si calomnie cum ei sustin!Amenintarile primite le detin in felul cum au fost expuse si eu pot sa dovedesc in ce am fost inshelat in familie alaturi de institutiile financiare si celelalte persoane involvate in acest subiect!Pot doar sa le multumesc si pe aceasta cale de ce au creiat familiei mele si de acuzatiile care le am primit in apartament in fata mamei soacre,a tatalui socru si a persoanei care a fost de fata in momentul discutiei in apartamentul socrilor in Baia -Mare saptamina trecuta ;miercuri 27/octombrie/2010.Se vede ca tot noi sintem o problema si ei detin in pretentie ADEVARUL.Dar sa fie ADEVARAT IN TOT CE SE EXPUNE SI IN DOVEZILE CE APAR? Si de ce atunci minciuna se doreste sa se sutina si ADEVARUL IGNORAT?ASA SCRIE IN BIBLIE? Iar pastorii care ii cunosc si in Biserica ii sustin nu au un cuvint de spus la astfel de evenimente?

    ReplyDelete
  14. Dragii mei, sper ca sinteti fericiti de tot ce a ti realizat si a-ti creat celor care v-au facut mult bine in viata si la masa v-au ashezat si de mincare v-au dat!!!Sper ca anul acesta sa intelegeti ce ati facut greshit in viata si cum fica mea Julietta este mereu cautata de banca pentru sechestrul bancar pe care voi a ti reushit sa-l creati !!Ce este trist ca nu va sfiiti ca baniii imprumutati inapoi sa-i dati si si Julietta sa iasa din sechestrul in care viata i-ati complicat!!!Ramin incredintat ca intr-o buna zi o sa intelegeti mesajul si veti sti ce probleme familiare a-ti creat!!!!!Cinstea ,omenia si moralul de bun crestin se vede in ce va consta si ce lucruri in viata reushiti sa realizati pentru cei apropiati!!!!!Nicule si Nicusor ,nu va fie rushine de faptele expuse si chind la masa va asezati ,ghinditi-va cum a-ti fost ospatati si ce necz in familii lasati!!!!!Daca va pretindeti pocaiti si crestini ,nu uitati in ce consta moralul,cugetul si personalitatea de crestin!!!Nu uitati de juruinta si legamintul pe care l-ati facut ,nu fata de oameni ci fata de Tatal ceresc si domnul Isus Hristos!!!Daca pretindeti ca sinteti condusi de puterea DUHULUI SFINT in viata deomnstrati si nu inshelati ,fiinca stiti ce spune Scriptura despre cei care inshala,mint si fac astfel de fapte ,dupa cum ele sint expuse!!!!Cu toata stima va salut si pe aceasta cale pentru a intelege mesajul si a va aduce aminte de clipele petrecute impreuna si de promisiunile pe care voi le -ati facut !!!

    ReplyDelete
  15. Multi ,poate ramin incremeniti si chiar blocati l-a ce este scris si ce dovezi sint expuse!Dar toate acestea se vede ca expun puterea pacatului,inshelcaiunii si a a ducerii in eroare a persoanelor sincere ,care acum au ajuns victime traumatizate!Si oare de ce?Chiar nu exzista un CUGET CURAT?Nu credem in ce Scriptura scrie?
    "Tot ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel; căci în aceasta este cuprinsă Legea şi Proorocii."Si nu uitati;
    "cu ce măsură măsuraţi, vi se va măsura".

    ReplyDelete
  16. i hope this son of a bitch goes to jail!!!!

    ReplyDelete
  17. Ma bucur ca am gasit acest blog,(l-ati amintit pe un alt blog unde am dat si eu un scurt comentariu).Am ramas socata de cea ce am citit aici,ce multe asemanari are cazul acesta cu acela care eu l-am trait din 2004-2005 in Germania,si apoi inca unul in 1986.Dar sa stiti ca "...lumina scoate la iveala cea ce se face la intuneric..."EFESENI 5;5-13...si asta este o judecata al lui D-zeu.Exact asa a fost si cu cazurile mele:D-zeu a judecat,a scos la iveala inselaciunea urata,a atat inaintea mea cat si al credinciosilor,cat si inaintea statului german.Este groaznic ce aud si vad in lumea"crestina" din zilele noastre.Daca citim la 2 TIMOTEI 3;1-5,intelegem unde ne aflam...multi au numai o forma de evlavie.Unuii au inceput-o bine cu D-nul,dar o sfarsec in firea pamanteasca.Goana dupa avutie a strapuns inimile multora,si au ajuns sa faca tot felul de pacate strigatoare la cer.Pentru unii evlavia a ajuns sa fie un izvor de castig :1 TIMOTEI 6;5-11.Oare nu se mai cerceteaza cuvantul?ca sa se inteleaga care este voia D-lui cu privire la alergarea dupa avutie,dupa placerile lumii acesteia?D-nul sa lucreze la inimile acelora care citesc aceasta postare,si care traiesc in asfel de pacate,sa se indure de ei si sa le dea pocainta,sa vina la o viata curata scripturala.M.M.

    ReplyDelete
  18. Iata ca anii au trecut si in viata lui Nicu Joe Tohatan apare o noua mireasa ;Liudmina Cegorescu si simbata (saturday october 6 ,2012 )la ora 2 si 30 Pm incepe ceremonia cu binecuvintare a pastorului Cristian Ionescu in localul;
    Astoria Exguisite Banguets,1375 West Dundee Road,Buffalo Grove Ill 60089.
    Se vede ca astfel de casatorii azi sint la moda si aceptate si la cei cu pretentie de pocaiti cu cat ca in Scriptura lucrurile sint explicate mai diferit decat azi se practica.Oare pastorul Cristian Ionescu in astfel de lucruri nu considera ca sint pacate in pretentiile care se expune in fata multimilor?

    ReplyDelete