Thursday, August 12, 2010

Stefan Tohatan isi arata coltii trecand de la rugaciuni de iertare la amenintari cu codul penal


(foto: Datoriile lui Tohatan pe care minte ca nu-s adevarate )


Video: Ce spune Tohatan despre constiinta?!

Contactat pentru a raspunde unor intrebari legate de datoriile la banci pastorul penticostal Stefan Tohatan transforma piosenia si duhul blandetii, in amenintari, aratandu-si coltii si invocand codul penal, uitand probabil ce a scris in primul mesaj in care declara ca: "Va stau la dispozitie. "
Drept recomandare ii sugeram evanghelistului Stefan TOHATAN sa citeasca constitutia Statelor Unite,

U.S. Constitution: First Amendment

FREEDOM OF EXPRESSION--SPEECH AND PRESS!


Redam intrebarile pe care i le-am adresat:
"Cum se combina statutul de predicator, om al lui Dumnezeu, propovaduitor, invatator , dr. evanglelist cu cel de om de afaceri care ia imprumuturi de la banci si nu le mai plateste, cheama contractori sa lucreze si pe urma nu-i plateste?
Vi se pare normal sa cheltuiti zeci de mii de dolari pe cartile de credit si pe urma sa nu le platiti?
Nu vi se pare oare ca asta este un FURT si ca cineva trebuie sa plateasca astfel de fraude?

Oare invataturile Bibliei nu se aplica si in cazul celor care le predica? Regula sa nu furi, sa nu minti, sa nu fi lacom, nu se aplica si in familia Tohatan? "


(foto: datorii si sentinte judecatoresti la banci)
Iata raspunsul lui Stefan Tohatan:
"
Se pare ca dumneavoastra nu aveti "intrebari" sau unele nelamuriri, mai mult sau mai putin legitime, ci dumneavoastra deja "stiti adevarul" si de aceea nu va sfiiti sa aruncati cu noroi pe o persoana pe care nici macar nu o cunoasteti. Imi pare rau dar nu consider necesar sa va raspund la aceste mizerii pe care dumneavoastra le vehiculati, fie din dezinformare, fie cu intentia de a dezinforma. Dumnezeu, care stie toate lucrurile, va judeca intre mine si dumneavostra si cel care va alimenteaza cu astfel de informatii denaturate. Sa stiti, dragul meu domn, ca ura si defaimarea, chiar daca nu sunt pasibile de pedeapsa legilor omenesti, cad sub incidenta unei alte Legi din fata careia nu ne putem sustrage nici eu si nici dumneavoastra. Pseudonimele sau anonimatele va pot pune la un oarecare adapost de raspunderea in fata oamenilor insa nu si in fata lui Dumnezeu.
Din nefericire eu nu am cum sa ma apar de atacurile dumneavoastra si ale altora de aceeasi speta decat rugandu-ma la bunul Dumnezeu sa va ierte ca nu stiti ce faceti.
Va stau la dispozitie.
Stefan Tohatan"
Pentru ca s-a oferit sa ne fie la dispozitie l-am intrebat intr-un alt mesaj:

"Sa intelegem ca zecile de mii de dolari datorii pe credit carduri sunt denaturate, le-au facut altii?

Nu va asumati responsabilitate pentru ele, nu va apartin?

Sunt false procesele respective pe care impreuna cu sotia le-ati pierdut? Judgement-ul de $81,218 de la Amkore Bank e fals? Fanel si Lidia Tohatan sunt altcineva?

Cei $15,775 neplatiti la Chase Bank nici alea nu va apartin, sunt false?

Cei $21,406 nepaltiti catre Imperial Realty de American Prestige si Fanel Tohatan sunt tot false?

Daca sunt toate false noi va dam ocazia sa va spuneti punctul de vedere cu privire la ele. Cine le-a facut si de ce sunt acolo?
"

Drept raspuns, Stefan Tohatan, probabil sfatuit de neportul sau, expert in materie de "drept penal" si infractiuni ne-a trims un mesaj in care renunta brusc la a mai face "rugaciuni de iertare pentru noi" si ne ameninta cu codul penal.
"
Stefan Tohatan

In povestea biblica a bogatului si-a saracului Lazar, povestita de afaceristul evenglelist Tohatan Stefan, 31 ianuarie, 2010, este deacord cu principiul conform caruia in viata sa fi ca bogatul, iar dupa ce mori sa ajungi in Rai ca Lazar, spunand ca acest lucru este posibil.

Iata o predica tinuta de pastorul Tahotan Stefan in ianuarie, 2010
Cu toate ca era falimentar la banci tinea neaparat sa dea sfaturi. O fi fost constiinta care-l mustra oare?
Excelent la teorie! Repetent insa la fapte !
Vorba aceia "gura pacatosului adevar graieste"


Video: Citate din predica video a evanghelistul Stefan Tohatan "In momentul in care umblii si pe calea neprihanirii si pe calea lumii amandoua caile devin strambe. Nu te insela!"
Calea afacerilor oare ce fel de cale o fi pentru afaceristul Tohatan?

"Constiinta este prima care iti va ridica steguletul rosu atunci cand mergi inspre rau"
Stefan Tohatan.

Cand a cheltuit banii pe credit carduri si-a luat bani de la banci, a venit constiinta la apel? A ridicat oare costiinta steguletul rosu in mintea afaceristului Tohatan?





Pe aceeasi tema:

Stefan Tohatan investitorul misionar si tepar?!

10 comments:

  1. Ce este interesant ca astfel de persoane care ajung sa se pretinda crestini si dr.evanghelisti trebuie sa cunoasca mesajul scripturii,sa-l insusheasca si sa i-l aplice in viata de zi cu zi fiinca in 1 petru 4 este scris;"1 Astfel dar, fiindca Hristos a patimit in trup, inarmati-va si voi cu acelasi fel de gindire. Caci Cel ce a patimit in trup, a sfirsit-o cu pacatul,
    2 pentru ca, in vremea care-i mai ramine de trait in trup, sa nu mai traiasca dupa poftele oamenilor, ci dupa voia lui Dumnezeu., "Si mai mult ca atit;"15 Nimeni din voi sa nu sufere ca ucigas, sau ca hot, sau ca facator de rele, sau ca unul care se amesteca in treburile altuia."Se vede ca inca nu a ajuns sa ishi asume mesajul si poate de acum inainte ishi va recunoaste greshala si pacatul!Nu este tirziu pentru adevarata pocainta si sa faca ce Zacheu a facut chind l-a primit pe domnul Isus In casa sa!Viorel C.

    ReplyDelete
  2. No bine! Si pentru ca omul poate nu ia cele mai bune decizii financiare, sau ca se poate intampla la oricine sa nu mai poate plati bancile, il si defaimati. Sa nu uitam insa ca bancile sunt escrocii adevarati!Sau cumva nici scandalurile de la Wall Street nu sunt adevarate? Rusine sa-ti fie! Pare ca escrocul adevarat esti tu, pentru ca te bazezi pe instigari ca sa-ti publici blogul patetic.

    ReplyDelete
  3. My advice to you is to stop acting like a wimp, always feeling threatened, and grow up! It´s OK little boy, you don´t have to fear your shadow. What a punk!

    ReplyDelete
  4. Are you kidding me more people should be exposed. What does Wall Street have to do eith this. Don't you realizes people like this are hurting us all. We have to pay for their stupidity!!! He shouldn't get away with this. A law is a law if you don't like the American law go back to where you came from don't disrupt our economy for your selfishness. I;m not willing to pay for a jackass's mistack let alone crime, and neithher should any of you. This most definatly should be public. Are you to ashamed for him......makes me think what are you hiding. da ca nu pots sa platest banca THEN DON'T TAKE THE MONEY!!!! it's as simple as that

    ReplyDelete
  5. La urma urmei, toti cei ce au facut imprumuturi grase, peste limitele unui control intelept si crestinesc, umbrit de cumpatare,apoi in disperare,abuzand la apogeu cartile de cradit ,sant victimele unui sistem mult mai perfid si mai diabolic decat sarmanele lor minti inguste ,controlate si subjugate de DEAVOLUL, cu obsesii si intentii de capatuire rapida .Deavolul le-a intins o momeala atragatoare si zemoasa,iar ei ,in orbirea lor, departati de Isus, au muscat repede si au inghitit-o pe nerasuflate !.Acum ,el rade victorios ,ca a reusit sa-i insele.Cumpatarea si smerenia sant intelese doar de cei ce ,inainte sa plece la munca,sa-si castige existenta cu sudoare , cer ingenunchiati la poala Crucii lui Isus,INTELEPCIUNE si BINECUVANTARE . Ei nu vor fi dati niciodata de rusine si nu vor ajunge sa fie aratati cu degetul.Banii nemunciti ,obtinuti din imprumuturi cu camata, din inselatorii ,sant lipsiti de binecuvantare .

    ReplyDelete
  6. Ma intreb;Cum astfel de persoane pot sa afirme ca in viata de zi cu zi sint conduse de puterea DUHULUI SFINT SI POT SA PREDICE DESPRE CONSTIINTA ?CHIND DE FAPT SI UNA SI ALTA LA FAPTELE CE LE DETIN LE LIPSESTE CU DESAVIRSHIRE FIINCA CEI CE DETIN PUTEREA DUHULUI SFINT DETIN URMATOARELE CALITATI;"dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia,23blîndeţa, înfrînarea poftelor.SI "Împotriva acestor lucruri nu este lege."M-ai mult ca atit despre ;"24Cei ce sînt ai lui Hristos Isus,(ESTE SCRIS;) şi-au răstignit firea pămîntească împreună cu patimile şi poftele ei.
    25Dacă trăim Duhul, să şi umblăm prin Duhul.
    26Să nu umblăm după o slavă deşartă, întărîtîndu-ne unii pe alţii, şi pizmuindu-ne unii pe alţii."OARE DORIM SA INTELEGEM MESAJUL SCRIPTURII ? SAU DETINEM DOAR PRETENTII PENTRU EXPUNERI SI CHISTIGUL UNUI CONFORT APARTE?Sa nu uitam de mesajul simplu si plin de ADEVAR al apostolului Pavel;"5În adevăr, ceice trăiesc după îndemnurile firii pămînteşti, umblă după lucrurile firii pămînteşti; pe cînd cei ce trăiesc după îndemnurile Duhului, umblă după lucrurile Duhului.6Şi umblarea după lucrurile firii pămînteşti, este moarte, pe cînd umblarea după lucrurile Duhului este viaţă şi pace.....12Deci, păcatul să nu mai domnească în trupul vostru muritor, şi să nu mai ascultaţi de poftele lui.
    13Să nu mai daţi în stăpînirea păcatului mădulările voastre, ca nişte unelte ale nelegiuirii; ci daţi-vă pe voi înşivă lui Dumnezeu, ca vii, din morţi cum eraţi; şi daţi lui Dumnezeu mădulările voastre, ca pe nişte unelte ale neprihănirii..."

    ReplyDelete
  7. Doamne ai mila de noi ! Tataaa! vrem sa traim ce predicam, sa predicam Adevarul, care sa ne faca liberi de pacat. Isuse Cristoase, ajuta-ne la aceasta !

    ReplyDelete
  8. Da,fiecare doreste sa traiasca ,insa unii in mod mai putin corect si altii chiar daca doresc sa traiasca in mod corect sint atrashi in capcane de astfel de persoane care pe baza spirituala atrag foarte uhsor pe cei lesne increzatori si sinceri.Inainte cei care ajungeau in evanghelizari cum erau si ce porunca au primit din partea domnului Isus Hristos?Azi cei care se ocupa de evanghelizari;Ce situatie detin in viata lor duplicitara?Si in ce conditii ajung de traiesc?Ajung sa faca corturi?Sau sa detina case luxsoase si afaceri greu de conceput prin organizatii de nonprofit si alte afaceri mai putin crestinesti?Si totusi pastorii care ii cunosc credeti ca le expune adevarata personalitate si ii avertizeaza pe cei care ii viziteaza?Si azi se expun in astfel de misiuni si prea putini ajung de ii cunosc ,ba mai mult expun si amenintari de calomie si de faptul ca le este descoperita adevarata personalitate!Oare nu este frica de Dumnezeu in toate acestea?Si in ce le consta cugetul curat?

    ReplyDelete
  9. Ma intreb daca Stefan Tohatan (Fanel Cornel Tohatan)a ajuns sa inteleaga cum a fost cercetat in urma celor infaputite? Si inca mai are curajul sa predice despre pocainta si cercetare astfel;
    http://vimeo.com/15350151
    Sau cugetul si inima i sa impetrit si nimic nu mai este considerat pacat...si astfel de fapte se pot trece cu vederea ca oricum nu se pot considera pacate ,daca sint pretentii si astfel se poate predica si in acelas timp si inshela...

    ReplyDelete
  10. Traim timpuri chind cugetul curat de crestin este inlocuit cu puterea firii si pretentiile apar prin trairea pe care unele persoane o expune dupa cum vedem si Stefan Tohatan dupa un timp lung reapare cu noi scrieri prin care ridica o"Întrebare: De ce atât de mulţi lideri creştini sunt prinşi în scandaluri?"
    http://glasulceluicestriga.wordpress.com/tag/tohatan/
    Dureros este ca inca nu a ajuns sa gaseasca raspunsul adevarat la intrebare si prin astfel de subiecte doreste sa induca pe cei nestiitori in eroare!!!!Oare nu tocmai faptele ce le savirsesc ,creaza instabilitate,certuri ,dezbinari si astfel de probleme?Uita mesajul din 1 Petru capitolul 4 ;"15 Nimeni din voi sa nu sufere ca ucigas, sau ca hot, sau ca facator de rele, sau ca unul care se amesteca in treburile altuia."Poate acest verset in meditare i-l ajuta sa gaseasca raspunsul corect la intrebare.

    ReplyDelete