Thursday, July 1, 2010

Stefan Tohatan investitorul misionar si tepar?!

(foto: Stefan Tohatan predicand)
Faptul ca unii sunt asa zisi pastori sau propovaduitori ale celor sfinte, invatand si predicand pe oamenii din toata lumea cum sa traiasca piosi , smeriti, sa dea bani la biserica etc., asta nu ii impedica pe ei insasi sa fie total opusul a celor ce predica, ducand o viata de huzur si tragand tepe.
Un astfel de individ este este Stefan TOHATAN alias Fanel, Stephan. Acesta este casatorit cu Lidia TOHATAN si este originar din Salsig, Maramures. Este pastor penticostal, predicator, dr. evanghelist, membru al bisericii penticostale romanesti Elim Chicago. Acesta este un pastor misionar nomad care circul mult prin America, Romania si alte comunitati romanesti din Europa.
Acest "lup in balana de oaie", are diferite afaceri pe care le deruleaza prin SUA si Romania, tragand tepele la banci in America prin neplata imprumuturiloe luate pentru proprietati, cat si datoriile acumulate catre diferite firme si cartile de credit, care la fel nu le-a platit, asta in timp ce el si familia duce o viata pe picior mare conducand masini de lux, calatorind si propovaduind la altii sa duca o viata evlavioasa.
Pe de alta parte este autorul moral al unor casatorii fictive pentru a-si aduce rudele in America. In plus a exportat containere de echipamente de constructii din America in Romania, cu o organizatie crestina misionara, sub pretextul de "ajutoare umanitare" evitand astfel plata taxelor vamale. Afacerile le desfasoara in zona Salsig si imprejurimi, derulate impreuna cu fratele sau Nicolae Tohatan si alte rude apropiate.


Imigrant, predicator, investito
r, sau tepar?!
Stefan Tohatan a calatorit frecvent prin Europa in anii '90 si intr-un final a reusit sa emigreze in Canada. Visul lui era insa America asa ca a reusit printr-o viza de asa zis "investitor" sa obtina pe la inceputul anilor 2000 rezidenta Americana. Tohatan are o firma de constructii/remodelari numita American Prestige.In prezent detine 4 proprietati, care datorita neplatii la ele, acestea sunt in procedura de lichidare/reposedare de catre banci adica pe americaneste foreclosure.Valoarea lor se ridica la cateva milioane de dolari.(foto: Vila de la adresa 2101 S Mecham Rd, Palatine)

Prima proprietate este la adresa 4446 Estes Ave .Lincolnwod o suburbie nordica a orasului Chicago, o zona foarte scumpa locuita de oameni cu situatie financiara foarte buna. La aceasta adresa figureaza ca si inregistrata si compania American Prestige. Celelalte proprietati sunt dupa cum urmeaza la adresele: 6857 N. Knox Ave, Linconwood; 5306 S Indiana Ave, Chicago; 2101 S. Meacham Rd.,Palatine. Toate sunt in zona sau imprejurimile orasului Chicago. (foto: Vila de la adresa 4446 Estes Ave. Lincolnwod)
(foto: Vila de pe strada Knox Ave)

In fotografiile atasatese pot vedea datoriile imprumutului pentru proprietatea de la adresa 4446 Estes Ave. din suburbia Lincolnwod, de peste 900 de mii de dolari. Apoi alta de peste 700 de mii la cealalta proprietate din Lincolnwood. O alta datorie de peste 80 de mii de dolari este o sentinta judecatoreasca definitiva pe numele lui data in toamna anului trecut.(foto: peste 81,000 de dolari neplatiti la Amcore Bank)
Lista datoriilor continua cu procesele care le are cu cartile de credit: la Chase Bank peste 15 mii de dolari, alta de peste 9 mii. (foto: 15,775 de dolari neplatiti la banca Chase)
Alte datorii neplatite si procese cu companii carora nu le-a paltit munca prestata: peste 5 mii de dolari la compania Crafty Beaver Home; peste 20 de mii la compania Imperial Realty.
(foto: 21,406 de dolari neplatiti )

In prezent Tohatan se afla mai mult plecat in "misiunii" de predicare prin Romania, in felul asta evita sa dea fata la proces cu autoritatile sau pagubitii. Daca judecatorul trimite o citatie pentru a se prezenta la o infatisare in oricare din cazuri, politia/seriful vine si i-o inmaneaza personal. Daca nu-l gaseste, procesul se tot amana, in acest fel tragand de timp.


Articol nou clik aici:
Stefan Tohatan trece de la rugaciuni de iertare la amenintari cu codul penal

Casatoriile pentru green card in fam. Tohatan

44 comments:

  1. Unde o fi investind in cele ceresti sau pamantesti?

    ReplyDelete
  2. Ii veti cunoaste dupa roade . . .

    ReplyDelete
  3. Viorel.C;intradevar se cunosc dupa roade ,dar pina chind le descoperi roadele ajungi sa suferi si sa ramii in suferinta din pricina lor dupa cum si noi si bancile ,alaturi de alte institutii si persoane au ramas.Trist si dureros .Se vede ca asa sint unii crestini ;cu pretentii si tepe si mai au curajul sa si critice si sa ishi nege faptele ,zimbind prin bisericile care le frecventeaza!De fapt si iuda l-a vindut pe domnul Isus cu un sarut!!!

    ReplyDelete
  4. Sper sa nu se pripaseasca si prin Salsig....ar fi ultima lui teapa...diavolu' il asteapa acasa

    ReplyDelete
  5. comentarii si supozitii! in loc sa il criticati mai bine ati zice o rugaciune pentru el...
    in fond si la urma urmei cu ce suntem noi mai buni decat Fane?
    hai sa ne pocaim si sa nu tot scurmam ca si gaina in gunoiul din spatele surii!

    ReplyDelete
  6. Stefan teparu, ai nevoie de pocainta sincera,ca de nu, dracu i-ti ia mintile ca si lui Iuda. Vino-ti in fire ca si fiul risipitor,marturisesteti pacatele public si vino la Domnul.

    ReplyDelete
  7. vezi ca iadul e vesnic,om lacom si avar.Vino la Domnul, sa fii dezlegat de diavolul. Marturiseste-ti public pacatele, ca fiul risipitor. Atunci vei putea sa fii eliberat si vei avea din nou pace.

    ReplyDelete
  8. outward bound.Timpul cernerii este aici !.Caci Dumnezeu nu se lasa facut de rusine !.Incet ,dar SIGUR, sarlatasnilor infiltrati de deavolul in Biserica lui Hristos, le cad pe rand mastile !.Laudat fie Dumnezeu ,ce lucreaza prin OAMENII LUI ,sa nu mai privim in chip intunecos, sa credem in vorbele lor mieroase ,amagitoare, pline de ratacire si otrava !. Dar cum ramane cu pastorii ce le-au facilitat "sclipirea" spre "succes",i-au cocolosit sup patrafir si au refuzat sa asculte si sa analizeze cu intelepciune, plangerile si doliantele celor vatamanti si excrocati ???!!!

    ReplyDelete
  9. cauta fata Domnului Isus si nu m-ai predica la altii pocainta, pana nu te pocaiesti cu adevarat.Domnul te iubeste si fiindca te iubeste asa de mult,nu vrea sa ramai in starea-ncare esti.

    ReplyDelete
  10. Il cunosc bine. Era pus pe tepe de cand a sosit in US. L-am prins cu minciuna cand incerca sa ma insele, dar dupa ce s-a sifonat bine, i-a trecut. Cand m-a intalnit la biserica in privat cativa ani mai tarziu, si-a cerut iertare.... Era in perioada cand lucra la cariera de misionar-predicator.
    L-am iertat, dar nu s-a potolit, mai am prieteni si rude inselate de el. Domnul sa se indure de el la judecata....

    ReplyDelete
  11. Poate ne dati detalii cei care il cunoasteti despre ce alte intamplari neagtive ati avut parte cu acesti Tohatani. Astfel de oameni nu trebuie tolerati la nesfarsit. Da trebuiesc iertati, dar daca doar ii iarta lumea si ei continua sa faca astfel de fapte, este bine sa stium cui si ce au mai facut, ca sa se poata si altii feri macar de el.
    Nu este vorba de a denigra ci doar de a informa lumea, sa stie la ce sa se astepte!

    ReplyDelete
  12. Cel fara pacat sa arunca prima peatra...

    ReplyDelete
    Replies
    1. STII CE DRAGA Anonymous NU este asa , ca diferenta ditre femeia usoara din Biblie si acest lup in blana de oaie ESTE URMATOAREA : femeia aceea , poate a practicat prostitutia pt a SUPRAVIETUII !! si a-si creste copiii daca ii avea pe acele vremuri foarte grele , in schimb acest asa zis "pastor" care ar trebuii sa fie lumina in biserica , NU "BLACK LIGHT" cum arata ... in alta ordine de idei ,Isus a spus , Cel fara pacat sa arunce prima peatra... DAR tot la fel CITESTE Ioan 2:15-16 . Concluzie hai sa NU facem parte din grupul "Pestera de talhari" Luca 19:46 . In timpurile din urma vor venii multi lupi, multi hristosi mincinosi si proroci mincinosi se vor ridica si vor amagii pe multi . Hristos a fost si BUN , dar NU a acceptat astfel de comportament , NU a acceptat IPOCRITII . TU TREBUIE SA-NTELEGI TOATE ACESTEA DRAGULE Anonymous !!!

      Delete
    2. STII CE DRAGA Anonymous NU este asa , ca diferenta ditre femeia usoara din Biblie si acest lup in blana de oaie ESTE URMATOAREA : femeia aceea , poate a practicat prostitutia pt a SUPRAVIETUII !! si a-si creste copiii daca ii avea pe acele vremuri foarte grele , in schimb acest asa zis "pastor" care ar trebuii sa fie lumina in biserica , NU "BLACK LIGHT" cum arata ... in alta ordine de idei ,Isus a spus , Cel fara pacat sa arunce prima peatra... DAR tot la fel CITESTE Ioan 2:15-16 . Concluzie hai sa NU facem parte din grupul "Pestera de talhari" Luca 19:46 . In timpurile din urma vor venii multi lupi, multi hristosi mincinosi si proroci mincinosi se vor ridica si vor amagii pe multi . Hristos a fost si BUN , dar NU a acceptat astfel de comportament , NU a acceptat IPOCRITII . TU TREBUIE SA-NTELEGI TOATE ACESTEA DRAGULE Anonymous !!!

      Delete
  13. ce-i cu toate barfele astea "fratilor"??? E prea frumoasa viata voastra si trebuie sa va implicati in a altora? cine v-a pus sa judecati?

    ReplyDelete
  14. Fratele meu; Viata intradevar este frumoasa si placuta ,dar ea nu trebuie abuzata si fratii sinceri si cu inima cinstita nu trebuie atrasi de astfel de persoane in capcane dupa cum si bancile si alte corporatiuni au fost atrase in capcane si acum sufera ca nu ishi primesc ce se datoreaza inapoi!Este cinstit?Si asa scrie in Biblie?Daca te pretinzi evanghelizator si un urmash al domnului Isus Hristos ;cum trebuie sa fii?Stii ce scrie in 1 petru capitolul 4?Sa citim;"15 Nimeni din voi sa nu sufere ca ucigas, sau ca hot, sau ca facator de rele, sau ca unul care se amesteca in treburile altuia."Faptul ca se expune viata duplicitara nu inseamna ca judecam ,ci se expune ADEVARUL.Judecata intradevar nu ne apartine,dar fratii de credinta trebuie sa stie cine a ajuns sa le predice si cine detine doar pretentie !Este o mare deosebire intre o persoana pretinsa si un crestin adevarat si in Biblie este scris;
    Faptele apostolilor 20 cu;"28Luaţi seama dar la voi înşivă şi la toată turma peste care v'a pus Duhul Sfînt episcopi (Sau: priveghetori.), ca să păstoriţi Biserica Domnului, pe care a cîştigat -o cu însuş sîngele Său.
    29Ştiu bine că, după plecarea mea, se vor vîrî între voi lupi răpitori, cari nu vor cruţa turma;
    30şi se vor scula din mijlocul vostru oameni, cari vor învăţa lucruri stricăcioase, ca să tragă pe ucenici de partea lor.
    31De aceea vegheaţi,..."Ar trebui sa fii fericit ca ai ajuns sa le cunosti adevarata personalitate la astfel de persoane si nu ai ajuns sa cazi in cursa lor pentru o binefacere si ajutor dupa cum fiecare crestin crede de bunacuviinta ca trebuie sa o faca ,dar nu pentru astfel de persoane!!!!!

    ReplyDelete
  15. Interesante descoperiri si totushi prea putini dintre liderii Biserici doresc sa ishi exprime consimntamintul fata de astfel de atitudini!Oare de ce?Frica in expunerea si sustinerea ADEVARULUI?Ori adevarata motivatie este alta si nu este putere de exprimare ca sa nu se descopere lucruri si mai grave?Sa nu uitam de mesajul din 1 ioan 3 cu "7Copilaşilor, nimeni să nu vă înşele! Cine trăieşte în neprihănire, este neprihănit, cum El însuş este neprihănit.
    8Cine păcătuieşte, este dela diavolul, căci diavolul păcătuieşte dela început. Fiul lui Dumnezeu S'a arătat ca să nimicească lucrările diavolului.
    9Oricine este născut din Dumnezeu, nu păcătuieşte, pentrucă sămînţa Lui rămîne în el; şi nu poate păcătui, fiindcă este născut din Dumnezeu.
    10Prin aceasta se cunosc copiii lui Dumnezeu şi copiii diavolului. Oricine nu trăieşte în neprihănire, nu este dela Dumnezeu; nici cine nu iubeşte pe fratele său."Oare acest mesaj scriptural nu a ajuns sa fie decunoscut inca si din aceasta cauza se intimpla astfel de lucruri?sau puterea firii este mai presus dechit puterea DUHULUI SFINT?Sa nu uitam atunci de pretentiile care se predica si se expun de la anvon atunci....ori totul este pentru un scop aparte in aceasta viata pentru astfel de persoane?

    ReplyDelete
  16. Filip u r way too obsessed my man. Stefan had nothing to do with your foreclosure. Stop posting untrue theories and get on with your own life. What you are doing isn't Biblical by any means. You are defaming someone for no reason. Start investigating your purpose her on earth and you will live a much better life, while enriching the lives of others.

    ReplyDelete
  17. Ce comentariu interesant ai putut sa expui stimatul meu !Nu trebuia sa te chinui in engleza .Putea-i expune comentariul si in romaneste fiinca exprimarea iti era mai ushoara!Daca crezi ca nu este un gest Biblic expunera pacatului si a minciunii inseamna ca trebuie sa m-ai meditezi asupra mesajului scriptural!!!Fiinca stii ce este scris despre cei care inshala,mint si induc in eroare pe cei apropiati si cei cu inima sincera!Destul de trist ca nu doresti sa accepti ADEVARUL si sa realizei in ce consta moralul crestin!!!

    ReplyDelete
  18. lideri religiosi nu se deranjeze sa demaste astfel de indivizi pt ca e ca si cum si-ar taia singuri craca de sub ei, cine i-ar mai sponsoriza?! la cati excroci sunt prin biserici care-s oi duminica si lupi peste saptamana...ar bate vantul prin biserica daca i-ar arata cu degetul pe fiecare...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si lui Dumnezeu I-r face o mai mare placere o biserica goala sau cu cativa membri cinstiti decat una cu astfel de pastori sau enoriasi. E drept ca barfa nu este buna dar nici o ferma de lupi inbracati in blana de oaie du este santoasa. La ce-i foloseste lui Dumnezeu o astfel de biserica. Cuvantul lui Dumnezeu ne invata sa curatam bisericile de astfel de oi. Cand i-l mai vedeti ca se indreapta inspre anvon punetii o piedica s cada-n bot.

      Delete
  19. Intradevar este trist ca astfel de evenimente se intimpla si nu se doreste o corectare !Trist este ca dupa ce se falimenteaza unele instante si corporatiuni aici, se ajunge la alte forme de afaceri in locuri in care nu este inca cunoscuta adevarata personalitate dorinduse noi afaceri prin firme noi cum ar fi firme inregistrate in" MONITORUL OFICIAL AL ROMANIEI ;
    1.Asociatia Producatorilor Agricoli Fermierul "FERMIERUL"
    2.S.C.AMERICAN INDUSTRIES-S.R.L
    3.S.C.UNITY FARM-S.R.L
    4.S.C R&D BEST FARM-S.R.L
    5.S.C.PURE LINE-S.R.L
    -Administrator persoana fizica;Tohatan Fanel Cornel pina in data de 28.09.2013..... domiciliat in localitatea Baia Mare str.Sasarului nr8 .jud .Maramures cu durata mandatului de 4 ani avind puteri depline;
    -denumire MARAGRIND SOCIETATE COOPERATIVA
    -FORMA SI GRADUL SOCIETATII COOPERATIVE;SOCIETATE COOPERATIVA AGRICOLA ;GRADUL 2
    -SEDIUL SOCIAL;Municipiul BAIA-MARE,Str.Dr.Victor Babes nr26C,Ap.4,jud.Maramures.Cu mai multe domenii principale de activitate ...cu cod unic de inregistrare si numarul de ordine in registrul comertului ;C 24/4/2009."
    Deci credeti ca tepele se opresc doar aici?Sau pretentiile in puterea spirituala se transforma in o ADEVARATA TRAIRE?Nicidecum fiinca si in domeniul spiritual continua alaturi de persoane cu aceiasi putere de misiune si mesajul i-l continua in pretentii alaturi de noi grupuri de evanghelizari pentru a isi expune personalitatea si carisma pe unde nu a ajuns inca sa fie cunoscut in fapte!Oare de ce ?Si cum se face ca liderii spirituali nu le fac decunoscut grupurilor spirituale cu care se asociaza adevarata lui personalitate ?In ce ne consta oare CUGETUL SI CONSTIINTA MORALA ?Nu se ajunge la savirshirea unor mari pacate?

    ReplyDelete
  20. Domnilor Spirituali,

    Cine sta pe o gramada de noroi,nu poate sa arunce decat cu noroi.
    Cine sta pe o gramada de pietre,desigur va arunca cu pietre.
    Voi domnilor,pe ce gramezi stati?
    Ia judecati-va sa nu fiti judecati!

    Un prieten.

    ReplyDelete
  21. Stimatul meu prieten ,nimeni nu arunca cu pietre chind se expune ADEVARUL.FAPTUL CA ESTE CURAJ IN A SPUNE ADEVARUL CREZI CA SE ARUNCA CU PIETRE?As dori sa vad cum ai reactiona chind ai fi inshelat sau tras in teapa de astfel de persoane si ce fel de mesaj ai putea sa expui!!!Adevarul ar trebui sa i-l primim si sa i-l acceptam pentru a nu ajunge la astfel de fapte si in o colaborare sincera sa nu ajungem sa ne inshelam in faceri de bine!!Sau crezi ca ascunzind astfel de fapte ne ajuta sa fim fericiti si intelepti?

    ReplyDelete
  22. Este foarte trist ca ;"lideri religiosi nu se deranjeaza sa demaste astfel de indivizi"care nu au un cuget curat si nu ishi recunosc greshala !!Mai mult ajung in evenghelizari prin Biserici in care inca nu sint cunoscuti pentru faptele lor si acum de aici a inceput sa faca misiunea de evanghelizare prin europa in Bisericile care nu este cunoscut ,crezind ca mai poate beneficia de ceva pentru deschiderea noilor afaceri in Romania!!!!!Este nevoie de un nou buget financiar pentru inceperea noilor proiecte!!!

    ReplyDelete
  23. Daca vrei sa stii adevarul despre Stefan Tohatan,contacteaza-l si poarta o discutie cu dumnealui,dar nu vorbi in necunostinta de cauza.Ca se prea poate sa-ti para rau mai tarziu,dar sa nu fie prea tarziu.Ce zici?

    Un prieten.

    ReplyDelete
  24. Inca ceva,

    cum de v-ati gasit chiar domniile voastre sa acuzati,ia lasati si persoanele autorizate sa-spuna parerea.Ca pe voi oricum nu va crede nimeni.

    Un prieten.

    ReplyDelete
  25. din fiecare cuvant al tau tasneste ura..din toata povestea asta imi pare ca tu stai cel mai rau..cu sau fara Stefan Tohatan in ecuatie..

    ReplyDelete
  26. Dacă-l iubeşti tu aşa de mult, te rog dovedeşte-ne-o şi nouă, dă-i te rog nişte bani cu împrumut, ca să-şi mai plătească din datorii. Atunci te vom crede, altfel, vorbe goale, zici că ei aruncă cu noroi, dar şi tu arunci cu noroi în cei ce aruncă noroi, în loc să-i iubeşti!!!

    ReplyDelete
  27. ce rusinos sa se pertreaca semenea hotii sin sa il mai parati!
    aparati pacatul?
    nu va dati seama/?
    sunteti mai rai decit cei din lume; e oribil, halal crestinatate cun asa predicatori; hala pocainta.NU-mivine a crede, asta afceti in America?

    ReplyDelete
  28. Cei cu etica morala,bun simt si comportament in societate si in sfera spirituala inteleg aceste lucruri cum sint si condamna astfel de actiuni,dar cei care au aceleasi inclinatii doresc sa ii apere si astfel de lucruri sa nu fie expuse ca nu cumva in complicitate si ei sa apara !Iar acest lucru ar aduce un mare eshec vietii lor in luxul pe care au ajuns sa i-l traiasca in un mod necrestinesc!!!Deci nu va mirati de multe comentarii care apar in felul lor cum se expun!!Daca azi dreptatea si ADEVARUL ar fi expuse ca pe timpul incercarii expuse in faptele apostolilor capitolul 5 in care se descrie sentinta lui ANANIA SI SAFIRA ;Oare aceste lucruri s-ar mai dori si face cu o asa mare dorinta?

    ReplyDelete
  29. iubiti frati.ce spune cuvintul d-lui in:LUCA-6,(44).ca orice pom se cunoaste dupa roada lui.Nu se string smochine din spini,nici nu se culeg struguri din maracini,.nu tolerati astfel de pacate,pina nu se va mai otravii multa lume cu el,tomnul sal aibe in mila lui ca fiecare vom da socotela de ceam lucrat.

    ReplyDelete
  30. In viata dorim sa alergam sa ajungem la valori de afaceri de succes si valori spirituale pentru binecuvintare insa avem parte de o educatie care ne descopera moralul de crestin si de buna conduita in societate?Prin astfel de fapte oare ce dovedim?Si totusi inca avem curajul sa predicam despre educatie astfel;
    http://vimeo.com/19112610
    Putem sa trecem de la predicare si la fapte?Si sa devenim adevarati crestini cu o conduita de exemplu?Fara sa mai traim o viata duplicitara?Fiinca ce este scris in Sfintele Scripturi despre cei care predica si nu traiesc viata in sfintenie si neprihanire?

    ReplyDelete
  31. PICAAABBBBOOOOO !!!!"Ca aschia nu sare departe de buturuga !".Marele doctor-"pastor" Stefan Tohatan - zis "Fane-Babanu' " ,vazu si vazu ca-n North nu mai tin tepele cu real-estate, muta rapid bobul down in Arozona ,aproape de border-ul cu Mexico !. Oare stiti de ce ?( cash rapid, fara miros, bussines cu droguri !). Nu poti face rovele in zona Chicago , inventezi imediat o noua "doftorie" tip Cartel ! ; cauti rapid pentru acoperire o noua biserica cu creduli pe care sa-i ametesti cu "gimnastica de amvon" si care sa-ti asculte si sa-ti inghita "vrajeala" din "predica" iar pe sestache ,in spate si la intuneric, dai lovitura la alte milioane lipsite de taxe : pui familia sa vanda droguri !!!.Pocainta, pocainta, dezbatuta la . . .sedinta !!!.Doamne, cat de naivi si creduli au ajuns sarmanii nostrii romani !

    ReplyDelete
  32. commentari dupa cum se vede bazate pe pagina de accesare ;

    http://azjails.info/?RID=111152386
    "Height: 5ft 09in Weight: 180lbs DOB/AGE:
    Paul Stephan Tohatan

    05/21/1992
    Booked: 04/16/2011 Booking ID: 111152386

    Facility/County: Maricopa
    001 FELONY COUNT OF MARIJUANA POSSESS FOR SALE
    001 FELONY COUNT OF DRUG PARAPHERNALIA POSSESS/USE"

    ReplyDelete
  33. AS PER STEFAN: pentru cei care incearca sa mearga pe doua cai cade intr-o groapa> se pare ca el a cazut in propria lui groapa plina cu rahat!!!! hahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  34. Iata ca dupa esecul din Chicago,orasul lui ALCAPONE,ajunge sa expuna o analiza a tranzactiilor fierbinti din tinutul Arizonei sub o noua putere de investitor ;
    http://www.brokeragentsocial.com/StephenTohatan/blog/
    Se vede ca soarele ,clima prieste si afacereile iau o noua cotitura sub noua forma de agent imobiliar si membru nou in Biserica HAPPY VALLEY;
    http://vimeo.com/19112610
    Depinde acum daca doreste sa ajunga si la noua personalitate fiinca lupul schimba parul dar naravul mai putin.Poate totusi ajunge si la pocainta dupa atitea afaceri firesti si mai putin crestinesti.

    ReplyDelete
  35. Timpul trece si mereu dorinta greu se stapineste !!!Mai prin fire ,mai prin carisma astfel al nostru Stefan Tohatan se expune si la anvon ne explica despre cele 10 fecioare ,dar despre uleiul sau din candela prea putin doreste sa explice fiinca nu mai are importanta ca la anvon putere este si uleiul pe piata imobiliara se gaseste!Sa stii doar cum sa ungi si pe cei din jur sa-i frigi ,fiinca oricum timpul trece si profitul in buzunar se gaseste ;
    http://vimeo.com/30108713
    Iata deci ce timpuri am ajuns si cine la predici se expune in pretentie si in mesaj pentru ceea ce putini au ajuns sa cunoasca si in biserci sa gaseasca.Dar nu uitati ca astfel de persoane ajung multe profetii sa implineasca ,dupa cum si cu Iuda s-a implinit si pe DOMNUL ISUS HRISTOS cu 30 de arginti a ajuns sa-l vinda si viata sa si-o curme!!!Azi argintii au ajuns sa fie mai multi si sa nu uitam ce in Biblie gasim scris despre cei ce insala,mint si LEGAMINTUL I-L INCALCA .Apocalipsa 21 cu 8" 8 Însă locul celor fricoși, al celor necredincioși, pervertiți, ucigași, adulterini, al celor care practică magia, al celor care se închină la idoli și al tuturor mincinoșilor este în lacul care arde cu foc și pucioasă - care este a doua moarte."
    Deci sa avem grija ce undelemn detinem in candela si ce fapte in viata de zi cu zi ajungem sa facem!!

    ReplyDelete
  36. Am ajuns zile grele si atit in partea politica,comerciaala cat si in partea spirituala au ajuns persoane care sint interesate de o expunere personala si o reclama duplicitara si a trai in puterea subiectului scris si pretentiile care apar astfel;
    http://www.bisericiarad.ro/eveniment.php?id=323&text=The%20Messengers%20la%20Biserica%20Penticostala%20Gloria
    Deci vedem ca evanghelistul pretins Stefan Tohatan ajunge din nou sa apara sub umbrela altor grupuri pentru o reclama aparte fara sa incerce sa se pocaiasca si sa devina un adevarat evanghelist si un exemplu pozitiv pentru cei din jur!Sint surprins in ce ii consta cugetul de crestin fiinca din nou apare ;
    http://stiri.resursecrestine.ro/90574/the-messengers-turneu-de-evanghelizare-2012-imnul-iubirii-din-calvar
    "Evanghlistul Stefan Tohatan, Phoenix Arizona - Brasov, Galati, Ploiesti, Bucuresti"
    Locuri noi de evanghelizare pe unde inca nu au ajuns sa-i cunoasca cei prezenti dubla personalitate si adevarata conduita in sfera spirituala!!!Oare de ce ?Si cum se face ca ceea ce este scris in Scriptura ajunge azi sa se implineasca cu astfel de persoane!Si putini ajung sa cunoasca adevarul.Dar sa nu ne lasam inselati fiinca chiar DOMNUL ISUS despre asa ceva expune un mesaj si acest mesaj apare scris in Evanghelia lui Matei capitolul 7 cu 15. Paziti-va de prorocii mincinosi! Ei vin la voi imbracati in haine de oi, dar pe dinauntru sunt niste lupi rapitori.
    16. Ii veti cunoaste dupa roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din maracini?
    17. Tot asa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rau face roade rele. 18. Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rau nu poate face roade bune. 19. Orice pom care nu face roade bune este taiat si aruncat in foc. 20. Asa ca, dupa roadele lor ii veti cunoaste.
    21. Nu oricine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in ceruri. 22. Multi Imi vor zice in ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi in Numele Tau? N-am scos noi draci in Numele Tau? Si n-am facut noi multe minuni in Numele Tau?"
    23. Atunci le voi spune curat: "Niciodata nu v-am cunoscut; departati-va de la Mine, voi toti care lucrati faradelege."
    Oare astfel de persoane ;din ce cauza nu doresc sa-si recunoasca faradelegile si sa se pocaiasca daca ajung la astfel de pretentii?

    ReplyDelete
  37. Dr. Stefan T PHD hahahahaha ce phd esti tu ma jegule!!!! VAi de steaua ta!

    ReplyDelete
  38. Iata ca in puterea timpului ce trece in dorinta de reclama si putere de manipulare Stefan Tohatan astfel se expune;
    "Duminica 5 Mai de la orele 17.30, Dr. Stefan Tohatan si The Messenger vor sluji in biserica Peniel Londra..."
    http://londraevanghelica.wordpress.com/2013/04/23/dr-stefan-tohatan-si-the-messenger-la-londra/

    ReplyDelete
  39. Pentru unii se vede ca este greu sa puna in practica ceea ce predica si prin predici doresc sa se expuna doar in pretentii astfel;
    "Stefan Tohatan - Demnitate in Hristos"
    http://vimeo.com/62903211

    ReplyDelete
  40. si pe mine ma deranjeaza astfel de oameni care predica una si traiesc alta.sunt multi si din Romania care pastoresc biserici cu oameni destul de saraci, iar ei umbla prin strainatate dupa tot felul de fonduri si se desfateaza in lux.nu cred ca e dumnezeiesc sa te plimbi in masini de zeci de mii de euro si sa detii proprietati somtuoase iar comunitatea ta sa-si duca traiul de pe o zi pe alta.(vorbesc despre Romania)Isi ascund mizeria dupa niste ziduri care le picteaza cu versete ca sa nu-i cercetezi.Trebuie fiecare membru a bisericii indiferent de functia pe care o ocupa sau nu, sa fie gata sa dea socoteala de toata viata lui si sa se ia masuri conform Scripturilor,sa fie condamnat sau nu.Iertarea nu inseamna sa nu iei masuri.

    ReplyDelete