Friday, July 2, 2010

Adrian Tarau si tepele imobiliare de milioane de dolari din SUA



(foto: Sentinte judecatoresti)
(foto: Apartamente de pe 34 S Ashland Ave, Chicago)

Marele "afacerist" Adrian Tarau nu a tras tepe doar in Romania ci si in America!

In martie 2010, autoritatile din Chicago au pus sechestru pe doua apartamente ale lui Adrian Tarau de la adresa 34 S Ashland Ave, Chicago deoarece pe numele lui era data o sentinta judecatoreasca in care acesta datora suma de 881,330 de dolari. Tot legat de aceste doua apartamente mai are doua sentinte de peste 3 mii de dolari fiecare.

(foto: Datoria lui Tarau)
(foto: Vila de pe S. Keneth Ave. Skokie)
Proprietatea de la adresa 7755 Keneth Ave Skokie, IL are un imprumut de peste 2 milioane de dolari la banca First Midwest Bank pe care i-a luat in 2006. In prezent proprietatea fiind in "forclosure" adica procedura de recuperare silita, de catre banca la care datoreaza cele peste 2 milioane de dolari.
(foto: Datoriile la banca)
Tot la aceasta proprietate Tarau a uitat sa isi plateasca usile si ferestrele cumparate de la compania DARPET Inc. din Arlington Heights, o suburbie a orasului Chicag. Aceasta a ramas pagubita de peste 5 mii de dolari. Compania i-a dat insa in judecata si a obtinut o sentinta prin care proprietatea nu poate fi vanduta/instrainata pana cand datoria de peste 5 mii va fi recuperata. (foto: Datorii neplatite furnizorilor)
O alta persoana care a ramas fara sa isi primeasca banii munciti la casa lui Tarau este Micles Sorin Paul, Tarau datorandu-i suma de 82,500 de dolari.


3 comments:

  1. nu uitati va rog si de cele mai noi tepe imobiliare.

    http://topinvestromania.wordpress.com

    multumesc.

    ReplyDelete
  2. nu uitati va rog si de cele mai noi tepe imobiliare.

    http://topinvestromania.wordpress.com

    multumesc.

    ReplyDelete