Saturday, November 10, 2012

John S. Pop de la Cluj are nevoie de ajutor psihiatric




Fost pastor excomunicat in prezent de peste tot, cu diploma de economist, divortat de cateva ori si cu probleme grave morale dar si psihologice, Ioan S. Pop sau John Pop de la Cluj Napoca are nevoie de un psihiatru , neurolog sau orice alt doctor de boli mentale. Omul are probleme grave la cap si necesita medicamentatie aferenta problemelor psihiatrice si de comportament pe care le manifesta in mod vadit si public in relatiile cu oamenii.

In delirul sau acest indivit isi atribuit tot felu de titluri mai mult sau mai putin imaginare sau isi schimba identitatea in functie de nevoie scriind sub tot felu de nume, identitati si adrese de email false. Omul are obiceiul de a cersi banii de la romanii din diaspora, de la foarte multi penticostali primind sume  mari de bani de-a lungul timpului. Acum insa cand nu mai primeste ii injura si ii ponegreste cu minciuni si lucruri false in fel si chip prin mesaje pe care le trimite la sutele de adrese de email pe care le-a colectat.
Iata cateva din titlurile pe care si le atribuie cand trimite mesaje:
 - Dipl.Ec. Ioan Pop International business strategies consultant
-   Rev. Ioan S. Pop, Religious rights observer
  - Rev. Ioan Pop, Adviser of Hon. Mircia Giurgiu - Romania' House of Deputies
  - Rev. Ioan Pop, Religious rights observer in Romania
-Rev. Ioan S. Pop, Religious life & rights observer
-Rev. Ioan S. Pop, observator pentru drepturile omului

 - Rev. Ioan Pop, human & religious rights observer for U.S. State Department
     -Rev. Ioan S. Pop, Religious rights observer in Romania

-   Rev. Ioan Pop, Religious rights observer for U.S. State Department Co-Fondator al Com.Regionale Penticostale Cluj si al Christian Life College

Phone: +40-721.734.111 ; +40-749.484.371

- Rev. Ioan S. Pop, Religious life & rights observer for U.S. State Department

.  Co-Fondator Dipl. Ec. Ioan Pop, International business strategies consultant

Tel: 0721.734.111; 0749.484371; email: ioanpopp@gmail.com; ioanpopp@yahoo.com

  Dipl. Ec. Ioan Pop Rev. Ioan Pop, Religious rights observer Editor in chief - Christian News Agency Cluj

Phone: +40-721.734.111 - 40-749.484.371
 Rev. Ioan S. Pop, Religious rights observer Co-Founder - The USA's FRIENDS ASSOC. ROMANIA


 -Nelu S. Pop, Cluj Napoca Fondator al Asociatiei de Prietenie Romania - S.U.A.


 -Rev. Ioan S. Pop, Co-Fondator al Comunitatii Regionale Penticostale Cluj
Fondator al Christian Life Colege Cluj si al Radio R.V.E. Cluj
Sef al Comisiei de organizare a Congresului Cultului Penticostal (15 Mai 1990)
Membru al Consiliului Bisericesc, Sef al Comisiei centrale de cenzori (1990-1992)

John Pop in delirul sau se mai semneaza si cu numele Mircia Stanescu, Cristian Ion,  Mihai Coldea  alaturi de care isi atribuie functii de general, cercetator, om de stiinta, etc...in e-mailurile pe care le trimite in masa la zeci si sute de adrese de email in toata lumea, sau in mesajele postate pe diferite bloguri in special religioase.

 



 


17 comments:

  1. Referitor la articolul din ziar, citat de dl. Pop - un articol nu tine loc de legitimatie de serviciu. Numai un bolnav psihic poate sa-si imagineze ca e buricul pamantului pt. ca a facut o reclamatie la FBI! Faptul ca ati dat o informatie unei agentii guvernamentale americane, nu este similar cu un contract de munca/ colaborare cu FBI, CIA sau Interpol, asa cum pretindeti. Sunteti out of order in privinta agentiilor americane. Vreau sa vad legitimatia, actul dvs. de naturalizare si clearance-ul guvernamental, care vi s-au cerut pentru a deveni "consultant" la Departmanetul de Justitie. Acestea sunt conditiile minime, pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a lucra intr-un departament de stat american, inclusiv pentru "consultanti", inclusiv portarul sau cei de la agricultura si apatii verzi. Aveti cetatenie US? Vi s-a facut un background check de 6 luni, solicitat de DoJ? Fac pariu ca nu aveti, deci NU sunteti "consultant" la FBI, ci un mincinos ordinar. Reclamatii la FBI si CIA se primesc zilnic (zeci, sute), ce mare scofala? E o tara libera, oamenii pot sa reclame ce vor, nde vor, cand vor! Unele reclamatii contin informatii veridice, asa ca agentii le dau curs si declanseaza o ancheta. Daca un anume Nelu Pop din Cluj a dat o informatie, care a declansat o ancheta, asta nu inseamna ca Nelu Pop este agent secret/ consultant al agentiei. Dl. Pop, sunteti ridicol! Iar presari din Romania sunt jalnici! Lor orice rahat din SUA li se pare interesant. Daca vomita unul in fata Casei Albe, ziarele din Romania publica repede un articol cu poza, pe prima pagina. In concluzie, dl. Nelu Pop are o problema psihica si trebuie dus de urgenta la Spitalul 9.

    ReplyDelete
  2. Acreditarile media pentru NATO Summit s-au obtinut prin intermediul agentiei ARDIAN, angajata de NATO Headquarter din Belgia, nu de presedintele Traian Basescu! Jurnalistii acreditati au fost verificati de US Department of State si de agentiile americane de securitate. Cum poate fi John Pop atat de idiot, incat sa afirme ca cineva care "va fi expulzat" putea sa primeasca acceptul Deptartamentului de Stat american, pentru a intra intr-o cladire in care se aflau principalii liderii ai lumii? Cum ar fi putut sa participe cineva care "va fi expulzat", la un eveniment militar de importanta planetara? Acuzatiile domnului John Pop (alias Generalul Coldea) la adresa jurnalistului Marian Petruta, denota, asadar, problemele psihice grave. Jurnalistul Marian Petruta nu a fost prezent la sosirea aeronavei romanesti la aeroportul O'Hare. Pentru aeroport au fost acreditati alti doi jurnalisti romani din Chicago, carora nu le dau numele pentru ca vor deveni si ei tinte ale atacurilor paranoide ale d-lui Pop. In al doilea rand, inregistrarile video, de la sosirea aeronavei prezidentiale romanesti, au fost realizate de televiziunea oficiala a NATO si s-au difuzat la Media Center de trei ori pe durata Summit-ului, pentru toti cei 2000 de jurnalisti prezenti. Inregistrarile au fost disponibile pentru mass media din intreaga lume. La intalnirea de la hotelul "The Drake" au participat cca. 200 de romani din Chicago, care au vazut cu ochii lor cum manca dl. ministru Marga sarmale, in timp ce presedintele raspundea la intrebari. Daca presa romaneasca prezinta evenimentele distorsionat si manipuleaza cu buna stiinta cititorii, vina le apartine, iar banii pe care-i incaseaza pentru a informa gresit populatia, provin de la mogulii din Romania, nu de la "agenturile" straine. Dl. John Pop nu a participat la Summit, asa ca ar fi cazul sa nu mai comenteze ce s-a intamplat acolo, pentru ca habar nu are. Atacurile lansate de John Pop la adresa jurnalistului Marian Petruta sunt nefondate.

    ReplyDelete
  3. Wow, acum am aflat ca "Viorel Chis" este un alt pseudonim al lui John Popp. Nu e de mirare ca aceleasi mesaje pe care le primeam de la Viorel Chis le primeam si de la Cristian Ion, despre care stiam sigur ca este John Pop. De fapt Viorel Chis nu exista, este tot Pop care semneaza cu acest nume si cu multe altele. Cred ca ar trebui sa alertati ambasada SUA din Bucuresti, sa stie ca un fost pastor penticostal, exclus din toate organizatiile penticostale si baptiste, isi aroga titlul de consultant FBI sau CIA. Doar autoritatile americane vor putea sa forteze autoritatile romanesti sa il aresteze pe acest sarpe veninos care duce ce a fost exclus ca pastor pentru motive de adulter, acum ii ataca cu furie pe toti romanii din SUA, plin de ciuda ca el nu mai poate sa mearga in SUA, datorita faptului ca doar functia de pastor i-a conferit acest privilegiu. Rog presa romaneasca din SUA sa ia masuri impotriva acestui impostor care comite fraude in numele institutiilor federale americane, care nu au nici o legatura cu el dar pe care predinte ca le reprezinta. Rog autoritatile romanesti sa-l ia la intrebari si sa ia oficial legatura cu institutiile americane pt a verifica falsitatea actelor pe care le detine dezidentul John S. Pop, fost revederend, actualmente exclus de peste tot, asa cum bine spune autorul acestui articol.

    ReplyDelete
  4. bai fratilor stati putin si nu va grabiti si vorbiti prosti, ca altfel o luati pe aratura, Viorel Chis, nu e John Pop, Chis traieste in Chicago, asa ca nu il confundati cu cine nu trebuie.
    Pop asta se pare ca pe bune e dus cu pluta si deja la cate pseudonime foloseste a reusit sa inebuneasca lumea si sa creeze confuzie incat nici cei care sunt reali nu mai sti ce sa crezi de ei .

    ReplyDelete
  5. in plus daca Chis ar fi tot Pop, nu ar face sens ce zice, ca s-ar contrazice el pe el, cititi doar ce au scris si analizati un pic...

    ReplyDelete
  6. Stimatii mei vizitatori virtuali ,eu Viorel Chis exzist si mesajele mele sint adevarate.Nu doresc sa scriu despre nimeni lucruri neadevarate.Nici nu doresc sa injosesc pe nimeni.Doresc sa apar in fata fiecarei persoane ca o persoana crestina.Iar pentru facerea de bine se vede ca am ajuns la subiecte incomode pentru unii fiindca nu au dorit si nu doresc sa se cunoasca persoana duplicitara in care se expun in fata multimilor si in fata familiei mele care din cauza actiunilor lor a ajuns foarte afectata si cu urmari de suferinta;
    http://filipsinvestigation.blogspot.com/2010/08/tohatan-si-casatoriile-pentru-green.html
    Aceste lucruri dupa cum astfel apar in urma actiunilor din anii ce au trecut ,iar pastorul Cristian Ionescu apare in urma implicatiei in familia mea cu astfel de raspunsuri pe care le puteti gasi in paginile de accesare;

    http://platformaradar.wordpress.com/2012/11/13/raspunsul-pastorului-cristian-ionescu-din-16-septembrie/
    Dureros si trist ca astfel de persoane sa se prezinte slujitori ai lui Hrisatos cand faptele astfel ii dau de gol;
    http://izvoarecodrene.blogspot.com/2012/03/ziarul-necenzurat-al-lui-ioan-romeo.html
    Deci am pus toate aceste pagini sa fie accesate si sa intelegeti in ce consta "ADEVARUL" ,iar cei care au ajuns sa fie involvati sper sa inteleaga in ce au gresti fata de mine,familia mea si astept sa vina sa discutam ca adevarati crestini si astfel de fapte sa nu se mai faca ,ca si alte familii sa fie ranite si afectate ,daca se pretind ca sint crestini si nu doresc doar sa se expuna pentru reclama si interesul lor egoist pentru ceea ce detin ,incalcand Legea Divina.Fiindca in scriptura gasim scris ;Apocalipsa cap.21;"..7. Cel ce va birui va mosteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui, si el va fi fiul Meu.
    8. Dar, cat despre fricosi, necredinciosi, scarbosi, ucigasi, curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli si toti mincinosii, partea lor este in iazul care arde cu foc si cu pucioasa, adica moartea a doua." Asadar daca doresc mintuire si binecuvintare ar fi timpul sa ajunga la o adevarata transformare si sase pocaiasca de aceste fapte firesti pe care le au facut si multe persoane au afectat alaturi de incalcarea Legii Divine!Cu stima si respect Viorel Chis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Va dati si voi seama ce agent sau consultant FBI mai e si Popp asta din moment ce toata lumea-l stie ca foloseste "n" ID-uri pe net. Daca ar fi fost cel putin maturator pe la FBI ar fi dat dovada de mai mult profesionalism. John (Nelu) Pop e un tip ratat din Cluj Napoca, care a fost candva pastor penticostal, a fost expulzat iar acum se uita cu jind la toti pastorii,invidiindu-i. Daca ar fi un om de valoare si-ar fi gasit un job chiar mai bine cotat decat pastor, nu ar sta toata ziua prin cafenele sa scrie bazaconii de toti pastorii si pastorasii de pe mapamond. E clar ca reverendul John Pop, cum se autonumeste el, este un neica nimeni care face spume la gura pe INTERNET, iar autoritatile romane sunt pe urmele lui.

      Delete
  7. Toti cei care au fost exclusi din anumite culte religioase devin acum "observatori" de pe tusa. Treziti-va la realitate, oameni buni. Acest Nelu Pop nu reprezinta pe nimeni. Institutiile americane nu isi iau ca observatori indivizi exclusi de prin toate cultele. Toti exclusii sunt acum "observatori" si "consultati" ca doar n-au altceva de facut de acum decat sa observe de pe tusa si sa de-a cu papagalu (pe gratis, bineinteles) ca de altceva nu sunt in stare. Nu ai mai fost in stare sa-ti refaci viata, Nelu Pop si acum lovesti cu ciuda in unul si-n altul pe care-i invidizi ca sunt pastori iar tu nu mai esti. Nu mai plange ma copile. Ai peste 60 de ani acum. Nu ti se cade sa stai prin baruri si cafenele si sa scrii tot felu de elucubratii pe internet incercand sa santajezi pe unul si pe altul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dupa ce si-a inselat nevasta si-a fost prins in adulter, Nelu S. Pop a fost dat afara din cultul penticostal cu niste suturi ascutite in fund (cu pantofi ascutiti). Asa ca-l inteleg pe Pop de ce simte nevoia sa-i defaimeze pe pastori, dorind sa arate ca mai sunt si altii care au calcat pe bec. In sensul acesta este dispus oricand sa fabrice / nascoceasca acuzatii la adresa oricui, mai ales a celor din America, unde nu mai are ocazia sa calce, nemaifiind pastor. Se pare ca i s-a cam rasturnat carul cu oalele lui Pop pt ca deja autoritatile romanesti, in colaborare cu cele americane, sunt pe urmele lui. Am inteles ca deja este cercetat penal.

      Delete
    2. Cand vorbiti despre John S. Pop trebuie sa fiti clari ca omul acesta este FOST pastor penticostal sau mai corect "pastor exclus" de catre penticostali si interzis la baptisti. Ce masuri legale credeti ca s-ar putea lua impotriva lui? Unii spun ca in Romania nu sunt legi sau ca nu functioneaza. Ia incearca sa te dai drept politist in Romania si vei vedea ce patesti. Asa ca, legile functioneaza. John S. Pop poate fi denuntat pentru "uzurpare de functii". Toti cei care au fost afectati de catre acest impostor sunt rugati sa contacteze administratorul acestui blog iar dovezile pe care le prezentati vor fi prezentate organelor abilitate. Exista dovezi clare ca Ioan S. Pop, care se prezinta ca reverend sau "observator pentru departamentul de Stat SUA", cu o sumedenie de legitimatii false facute cu "copy and paste" pe computer a comis o serie de ilegalitati pentru care va trebui sa raspunda in fata legii. Procesul de investigatie a impostorului John S. Pop va fi atent monitorizat de catre presa romana din SUA dar si de catre institutiile americane.

      Delete
    3. Simate domnule director al ziarului Ziua de Cluj,

      As dori sa fac cateva precizari vizavi de articolul de mai jos.

      http://www.ziuadecj.ro/eveniment/un-pastor-penticostal-i-a-pus-la-treaba-pe-agentii-americani-sub-acoperire--25271.html

      1) John S. Pop nu este pastor penticostal. A fost pastor dar a fost dat afara in urma cu mai bine de un deceniu.

      2) John S. Pop nu este "consilier FBI" si nu detine nici pozitia de "observator al drepturilor religioase, pentru departamentul de Stat American".
      Amasada SUA din Bucuresti a fost contactata si a confirmat ca nu detine astfel de functii.

      3. John S. Pop din Cluj este prezent toata ziua pe net cerand bani de la romanii din SUA. In momentul in care nu primeste incepe sa-i calomnieze, acesta detinand un numar impresionat de adrese de email cu nume false.

      4. John S. Pop ii calomniaza si pe cei care i-au dat bani. Odata ce i-ai trimis o suma de bani, fie ea cat de mare, acesta va incerca sa te dermine sa ii trimiti toata viata, altfel te improasca cu noroi pe net.

      5. Ce prevede legea pentru "uzurpare de functii" in Romania? I-ati cerut acestui impostor legitimatiile pentru cele 18 titluri pe care si le aroga? Ati verificat cu institutiile americane pentru care pretinde ca lucreaza?

      6. Ziarul Ziua de Cluj ar trebui sa-si ceara scuze de la cititorii lui pentru "dezinformare" prezentand un infractor drept "justitiar".

      7. Va rog sa luati legatura cu oricare biserica penticostala din Cluj sau din alt oras si veti afla ca John S. Pop a fost dat afara pe motiv de adulter iar de cand a fost exclus incearca din rasputeri sa-i manjeasca si pe altii cu minciuni ca sa arate ca nu e singurul care s-a dedat la acte imorale.

      Delete
  8. Rev. Pop a fost excomunicat in 1986. Exista date publice despre acest incident. Eu am consultat astazi un avocat, pentru ca sunt una dintre persoanele calomniate de acest domn din Cluj, pe care nici macar nu-l cunosc personal. Oricare dintre persoanele lezate pot sa faca un denunt la FBI sau sa se adreseze unui tribunal din SUA sau din Romania, unde le convine.

    Reclamatiile si denunturile pot fi depuse individual sau colectiv. Avocatul meu a spus ca exista mijloace prin care o sentinta pronuntata in SUA poate sa fie executata in Romania, daca Ioan Pop locuieste acolo. Justitia americana si FBI-ul nu se sesizeaza din oficiu, doar daca primesc reclamatii si denunturi. Pe baza acestora, ei deschid o ancheta (FBI) sau pronunta o sentinta (tribunalul). Deci exista mijloace legale pentru a-l linisti pe acest impostor!

    Impersonarea unui agent sau consilier FBI, constituie infractiune si in SUA si in Romania. Pentru calomnie si santaj, persoanele lezate au dreptul sa solicite daune morale in justitie, atat in SUA cat si in Romania.

    Toate persoanele santajate, induse in eroare de titulaturile false ale pastorului Pop, sau calomniate de acesta, pot sa-l denunte la FBI sau sa ia legatura cu un avocat, pentru a deschide un proces in Court.

    Denunturile la FBI pot fi facute si de catre persoane care au cunostinta despre infractiunile lui Ioan S. Pop, nu numai de catre cei afectati direct. Toate datele colectate vor fi folosite pentru ancheta FBI si ca probe in justitie.


    ReplyDelete
  9. Domnule Florian Peretz din Michigan,

    Am citit articolul in care John Pop spunea ca v-a cerut acel laptop sa-l foloseasca "in interes de serviciu" iar dvs i-ati fi cerut in schimb sa nu denunte anumite fapte care nu aduc cinste. Asa spune el. Eu stiu insa ca acest John S. Pop isi castiga painea tocmai din aceste santaje. Cum sa lase el coaja de paine pe care o mananca de ani buni de zile in schimbul unui laptop? Asa ceva e imposibil. Ocupatia de baza a lui Ioan S. Pop este sa ceara bani de la romanii din SUA. Le promite ca le denigreaza dusmanii pe net sau ii santajeaza ca nu va face publice abaterile lor. Va sfatuiesc sa-l dati in judecata pt aceste fapte si va asigur ca bratul de otel al legii il va ajunge si in Romania. Ioan S. Pop are in jur de 20 de legimitatii false cu care a dus de nas presa credula din Romania. Aceste titluri pe care si le aroga sunt toate false. Nu lucreaza pt nici un departament de stat american si nu reprezinta nici o institutie americana. Dvs, care locuiti in SUA, stiti bine ca unul care lucreaza pt astfel de institutii nu se preteaza sa santajeze lumea pt $100. Asadar, daca-i dai impostorului un laptop, va trebui sa-l tii toata viata ca pe un trantor pt ca sarlatanul nu lucreaza ci scrie toata ziua mesaje dintr-o cofetarie din Cluj. Va recomand sa sesizati ambasada americana din Bucuresti dar si FBI-ul al carui agent / consultant se prezinta. Impostorul Ioan S. Pop se face vinovat de uzurpare de functii, prin urmare este pasibil de ani grei de puscarie pe care-i merita din plin. Eu cred ca daca dvs il dati in judecata in SUA, cu executare in Romania, zilele acestui escroc in libertate sunt numarate.

    ReplyDelete
  10. Articolul despre razboiul dintre Pop si Peretz se afla aici:

    http://www.informatiadebihor.ro/ancheta/7023-ioan-pop-i-florian-peretz-rzboi-total.html

    Am la dispozitie niste dovezi impotriva lui Ioan S. Pop pentru care escrocul va face ani grei de puscarie. Nu ma las pana nu va fi inhatat de catre autoritatile din Romania. Am dovezi clare ca nu lucreaza pt nici o institutie americana ci este un impostor acest John S. Pop, un imbecil si un trantor nerusinat care merita sa infunde puscaria.

    ReplyDelete
  11. Faceti denunturi la FBI, iar impostorul Ioan Pop va infunda puscaria. Legitimatiile lui Ioan Pop sunt niste falsuri grosolane, foi volante listate la imprimanta. Este imposibil ca un “consultant” de la Departamentul de Justiei sau FBI sa detina o legitimatie "de 15 ani", asa cum declara Ioan Pop pe tot felul de bloguri. El nici macar nu este cetatean US! Nici macar cetatenii US nu au contracte de munca pe 15 ani sau pe viata! In primul rand, legitimatiile sunt emise pe durata limitata, pentru ca se elibereaza pentru un eveniment sau pentru un proiect unic. In al doilea rand, legitimatiile au diferite nivele de securitate, iar posesorul are acces limitat in slujba unui departament, in functie de rolul lui in proiectul pt. care a fost legitimat. In al treilea rand, legitimatiile au foarte multe elemente de securitate - coduri de bare, benzi magnetice, coduri de culori, iar unele au si microcip. Cu acest card se deschid usile in zonele in care ai dreptul sa intri si tot cu acest badge iti faci pontajul zilnic. Toate informatiile, drepturile si limitele unei persoane sunt inscrise in "badge" si expira odata cu badge-ul. In cladirile guvernamentale Internetul este securizat, nu poti sa folosesti e-mail-ul, telefonul sau aparatura electronica personala, decat in situatii speciale si cu aprobari obtinute in prealabil. Daca incerci sa intri intr-o agentie guvernamentala cu un "badge" expirat, esti arestat pe loc de agentii de paza inarmati pana in dinti si stai culcat la podea cu mainile la ceafa ore in sir, pana cand ti se clarifica situatia. Ioan Pop este un infractor.Foloseste abuziv functii si titluri pe care nu le detine; nu are nici o legatura cu autoritatile americane si nici un drept sa se amestece in viata romanilor din SUA. Daca ati fost victimele lui Pop sau daca aveti detalii despre infractiunile comise de el, faceti-le publice si reclamati-l cat mai curand.

    ReplyDelete
  12. Daca faceti denunturi la FBI, impostorul Ioan Pop va infunda puscaria pentru ca uzeaza de titluri si legitimatii false. Legitimatiile lui Ioan Pop sunt niste falsuri grosolane, foi volante copy/paste, scoase la imprimanta. Este imposibil ca un “consultant” DoJ sau FBI sa detina o legitimatie "de 15 ani", asa cum declara Ioan Pop pe tot felul de bloguri. El nici macar nu este cetatean US! Nici cetatenii US nu au contracte de munca pe viata in SUA! Pop este un ignorant si nu cunoaste legislatia US. In primul rand, legitimatiile sunt emise pe durata limitata, pentru un eveniment sau pentru un proiect unic. Nu exista legitimatii emise pe 15 ani sau pe viata! In al doilea rand, legitimatiile au diferite nivele de securitate, iar posesorul are acces limitat in departament, in functie de rolul lui in proiectul pt. care a fost legitimat. In al treilea rand, legitimatiile au foarte multe elemente de securitate - coduri de bare, benzi magnetice, coduri de culori, iar unele au si microcip. Cu acest card se deschid usile in zonele in care ai dreptul sa intri si tot cu acest badge iti faci pontajul zilnic. Toate informatiile, drepturile si limitele unei persoane sunt inscrise in badge si expira odata cu badge-ul. In cladirile guvernamentale Internetul este securizat, nu poti sa folosesti e-mail-ul, telefonul sau aparatura electronica personala, decat in situatii speciale, cu aprobari obtinute in prealabil. Daca incerci sa intri intr-o agentie guvernamentala cu un badge expirat, esti arestat pe loc de agentii de paza inarmati pana in dinti si stai culcat la podea cu mainile la ceafa ore in sir, pana cand ti se clarifica situatia. Ioan Pop este un infractor, care se joaca cu focul si nu are nici un drept sa se amestece in viata romanilor din SUA. Daca aveti cunostinta despre infractiunile lui, reclamati-l la autoritatile americane.

    ReplyDelete
  13. Domnule John I. Pop,

    Daca tot va dati "consultant FBI", va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: cum se face ca dvs cereti si acceptati bani de la cei pe care ziceti ca-i "investigati"? Dvs va milogiti la Florian Peretz sa va dea un amarat de calculator? Pai nu va pune la dispozitie FBI-ul? Sau sunt prea saraci?
    A doua intrebare: in Romania este legal ca "anchetatorul" sa ceara si sa primeasca foloase materiale de la cei pe care-i investigheaza? Nu! Nu, domnule Ioan Pop. Nici in Romania nu este legal asa ceva, cu atat mai putin in SUA. Asa ca mai slabiti-ne cu aceste titluri pt ca s-ar putea ca intro zi legea sa-si spuna cuvantul si in Romania. Din intamplare mi-au cazut pe mana niste chitante Western Union care indica faptul ca cineva v-a dat o suma frumusica de bani. De ce ati acceptat acesti bani? Care departament de stat american accepta un colaborator cu o astfel de etica? Nici Romania nu accepta un colaborator corupt pana in maduva oaselor. Cu atat mai putin americanii. Asa ca va recomand sa tineti ciocul mic pana nu punem presiune pe autoritatile romanesti sa va puna calusul in gura (pt ca dintii oricum vi i-ati pus pe bani murdari, despre care vom mai discuta). S-ar putea sa fiti aruncat in puscarie si sa nu iesiti de acolo pana nu veti plati ultimii banuti. In curand s-ar putea sa apara publica lista celor de la care ati primit bani. Pana atunci rugam autoritatile din ROMANIA sa se autosesizeze, sa inceapa urmarirea penala impotriva lui Ioan Pop, sa afle de unde primeste bani si de ce, sa afle pt care departament de stat american lucreaza si cine-l accepta cu o astfel de etica, sa va ceara un contract de colaborare, pe care trebuie sa-l aveti in scris cu aceste institutii, si sa verifice veridicitatea acelui contract cu departamentul respectiv. Se va dovedi foarte usor ca toate titlurile pe care le afisati ostentativ aici sunt FALSE si nu sunteti mai mult decat un impostor, exclus din cultul penticostal pe motiv de adulter si un cersetor pe internet, folosind calculatoare din baruri si cafenele din Cluj.

    ReplyDelete